Om os

HVEM ER VI SÅ...


Vi er ildsjældene bag kennel navnet og ejer af et meget stort hundehjerte, derfor er vores hunde en del af familien og vi elsker vores hunde over alt på denne jord.


Begge vores hjerter har altid brændt for hunde lige så længe vi kan huske. Hunde har altid været en stor del af vores begges liv.

Allerede som barn var hunde en stor del af vores hverdag, de har altid været omkring os i vores barndomshjem.


I 2006 tabte jeg Tina mit hjerte til racen Staffordshire Bull Terrier. Jeg forelskede mig så meget i racens måde at være på, både dens sind og udseend. Min mand Thomas faldt pladsk for racen, da vi mødte hinanden i 2008 og vi blev hurtig enige om at det var den race vi skulle have som vores nye familiemedlem.


Til daglig lever vi i et stort hus på 225m2 med stor indhegnet have hvor vores hunde nyder at være og lege. Områderne tæt på os består af åbne marker med højt til loftet, skovområder, vandet og stranden.


Vi opdrætter racetypiske, sunde, smukke og mental stærke staffordshire Bull Terrier efter de bedste linjer i verden. For os er det vigtig at vores opdræt kan begå sig på udstillinger og træningspladser - dog er det vigtigste at de fungere i deres hjem sammen med familien.


I 2010 blev det først muligt for os at få vores første Staffordshire Bull Terrier. Det var et stort øjeblik for os begge.

Vi fulgte med i hvalpenes hverdag - fra de blev født og frem til de var 8 uger og skulle flytte hjemmefra.Vi fik verdens smukkeste og dejligste staffpige

Purestaff's Baby Dark Monique

Monique 8 dage gammel
Monique 4 uger
Monique 8 uger

Ja, der gik ikke lang tid før at vi blev enige om at vi skulle have en staff mere, når først man har fået en staff i hjemmet bliver man altså bidt af racen, så i 2011 var tiden så kommet til at vi skulle have hund nummer to hund.


Vi skulle selvfølgelig have en lille hanhund, derfor rejste vi en tur til Spanien for at hente vores lille hanhund hjem. Det var et lige så stort øjeblik for os begge at se ham for første gang, da vi ellers kun havde set ham på billeder. Han var så fin, lille og havde det skøneste sind. Han var 11 uger, da vi kom hjem til Danmark med ham.

Vi fik verden smukkeste og dejligste staffdreng med hjem

Staffgold Firefighter Adventurist

Monty 11 uger
Monty 12 uger
Monty 15 uger

Vores hunde lever sammen med os i hverdagen. De er med os alle steder hvor det er muligt. De sover i sengen, hygger i sofaen og spiser dejlig mad hver dag. Vi forkæler bestemt vores dyr og elsker dem af hele vores hjerter. Vores opdragelse er med bestemthed og kærlighed og vi hygger og leger med vores hunde og de elsker at lege, de synes det er mega sjovt at deltage i legen hvor vi øver små tricks, samt de elsker at træne lydighed.


Vores mission er selvfølgelig at kunne finde de helt rigtige familier til vores små hvalpe basser, da vores hvalpe opdrættes midt i vores hverdag i vores hjem fyldt med hjerterum er deres trivsel og liv det vigtigste for os. Det hele drejer sig om hunden og familien som den skal være sammen med i rigtig mange år frem.


Vi håber at vores hjemmeside vil give et klart indblik i hvilket udseende af racen Staffordshire Bull Terrier vi ønsker og der skal ingen tvivl være

om at vi selvfølglige forsætter som vi er begyndt.
Vi kan li´de rigtige Staffordshire Bull Terrier, dem som er sunde, metal stærke, testede, muskuløse og robuste


PURE AND HIGH QUALITY IS WHAT YOU GET FROM US!


"Hos Kennel Vikingstaff's får du det du ser,

intet er fejet ind under gulvtæppet hos os"


Kontakt os

Oplev os live

Se vores kennel

Mød vores hunde


Du er altid velkommen til at sende os en E-mailVELKOMMEN TIL KENNEL VIKINGSTAFF'SMange hilsner

Tina & Thomas