2013

NEWS 2013


LIDT NYHEDER FRA OS OM HVAD DER ER SKET I LØBET AF ÅRET

VI ER KOMMET PÅ FACEBOOK - FIND US AND LIKE US

Kennel Vikingstaff's er selvfølgelig også at finde på Facebook. Du kan finde os ved at søge på; Kennel Vikingstaff's.


Til vores Facebook side har vi fået udarbejdet et smukke coverbillede. Vi gør alt hvad vi kan få at holde vores FB side opdateret med de seneste nyheder og billeder af vores smukke hunde.VI SES PÅ FACEBOOK!

GODKENDT UDEN ANMÆRKNINGER!!!

Kennel Vikingstaff's har selvfølgelig gennemgået og bestået den lovpligtige opdrætteruddannelse samt haft kennel inspektion onsdag den 10. oktober 2013VI ER STOLTE OVER AT HAVE FÅET TITLLEN KENNEL OG KAN NU KALDE OS SELV OPDRÆTTER AF RACEN STAFFORDSHIRE BULL TERRIER

VELKOMMEN TIL VORES HJEMMESIDE

Dette var også året hvor vi startet vores hjemmeside op. Der er lagt rigtig mange arbejdetimer i siden får at få den til at se ud som den gør i dag. EN HJEMMESIDE SOM VI ER MEGA STOLTE OVER AT HAVE LAVET HELT FRA BUNDEN AF!


HER ER VORES SMUKKE BANNER SOM BLEV LAVET TIL VORES FACEBOOK SIDE

Purestaff's Baby Dark Monique aka Monique

Er vores første Staffordshire Bull Terrier. Hun er født den 5. maj 2010. En smukkere staff findes ikke, hun er vores lille stjerne, som ejer vores hjerter 100%. Hun er altid glad og utrolig kælen og hun elsker at ligge i arm om natten. Hun er en rigtig lille hyggefis.

Staffgold Firefighter Adventurist aka Monty

Er vores anden Staffordshire Bull Terrier. Han er født den 22. april 2011. Han er vores smukke, glade og kærlige staffdreng, som er 100% vores lille øjesten. Han nyder at blive nusset og kløet på maven samt elsker at blive kysset på kinderne. Han er mors dreng.

MONIQUE OG MONTY

VORES DEJLIGE STAFFBØRN