2015

NEWS 2015


LIDT NYHEDER FRA OS OM HVAD DER ER SKET I LØBET AF ÅRET

ET NYT ÅR ER STARTET

Januar måned forsvandt ligeså hurtig som den kom. Vi gik jo og ventede på at vores tæve Monique skulle gå i løbetid. Da der så ikke rigtig skete noget måtte vi jo lige kigge i kalenderen. Vi opdagede så, at vi desværre havde fået lavet en lille fejl i vores udregning og i vores parringsreklame for vores parring som skulle ske i januar 2015 med Monty og Monique, men parringen vil ikke finde sted i januar måned. Den vil først ske i marts!


Vi er så spændt på denne parring og vi glæder os til at se nogle sunde racetypiske brede små sort og sort brindlet staffbørn.

SÅ SKETE DET ENDELIG LANGT OM LÆNGE....

Monique er gået i løbetid. Hun hev lige den sidste kalenderdag i februar måned. Der er bestilt tid hos dyrlægen til en blodtest, så vi er helt sikker på parringstidspunktet. Vi glæder os utrolig meget til den kommende tiden.


Monique nyder opmærksomhed og hun går lige i hjertet på de folk hun møder. Hun er en smuk staffpige med et utroligt kært sind.


MY FIRST LOVE

THE LOVEDANCE IN THE GARDEN - LOVE IS IN THE AIR...

Marts måned er i fulde gang og Monique er snart klar til at blive parret med hendes kæreste. Vi er mega stolte over denne parring og vi håber i hvert fald at der er gevinst. Monty & Monique har parret sig naturligt, så nu håber vi på at der kommer små hvalpe basser omkring den 16. maj 2015.


Så nu kan vi ikke andet end at vente i ca. 4 uger, så skal Monique til en scanning og før ved vi ikke om der er nogle små hvalpebasser på vej....Monique har også fået hendes herpes vaccine, så de små kan komme til verden herpesfrie. Vi sikre vores hvalpe for alt hvad vi kan.VI KAN NU MED STORE GLÆDE FORTÆLLE DEN STORE NYHED


PREGNANCY IS COMFIRMED BETWEEN MONIQUE AND MONTY - WE EXPECT WONDERFULL PUPPIES IN MAY 2015

Monique var til scanning fredag den 10. april 2015 på hendes dag 29 og det er med stor glæde og forventning, at vi med sikkerhed kan fortælle

at vores tæve DKCH Purestaff's Baby Dark Monique vil berige vores liv med endnu et kuld hvalpe i midten af maj 2015 (uge 20).


Monique blev parret med vores egen avlshan Monty og vi glæder os utroligt meget til at se hvad der kommer ud af denne parring, men vi er sikker på at der nok skal komme nogle sunde, smukke og racetypiske små sorte staffbørn til verden.


Ingen af vores avlsdyr har allergier og de er ligeledes CLEAR for HC og L2HGA. Vi går meget op i sundheden, da det for os er et must at skabe sunde staffbørn som kan bringe glæde i deres nye familie.

SÅ HAR VI VÆRET PÅ INTERNATIONAL DOBBELTUDSTILLING I ROSKILDE


VORES "KEEPER" VIKINGSTAFF'S A LITTLE WARRIOR AKA MONTANA BLEV VIST FREM FOR FØRSTE GANG PÅ EN UDSTILLING

Lørdag den 25 og søndag den 26. april deltog vi på udstillling i Roskilde med vores hunde Staffgold Firefighter Adventurist aka Monty og vores keeper Vikingstaff's A Little Warrior aka Montana.


Dette var første gang Montana skulle i udstillingsringen og hun klarede det super fint. Da hun er lidt over 1 år gammel skulle hun stilles i Juniorklasse som går fra 9-18 måneder. Om lørdagen skulle Montana op imod 5 andre tæver i klassen og hun fik excellent og en super flot

2. plads med en rigtig fin kritik fra dommen Tina Krusic fra Slovenien:


1 year old bitch, well developed for age, good head, strong neck, well developed chest, good topline, nice mover,

very happy temper


Om søndagen skulle Montana op imod 4 andre tæver i klassen og hun fik igen excellent og en super flot 2. plads og denne gang med CK samt en super fin kritik fra dommen Hans Van Den Berg fra Holland:


Exellent in type, like her headshape she has dark eye, short muzzle, good earset, she needs time to get strength in muzzle, sufficient angtulation front and rear, compact, good tailset, good mover


Vi er så stolte af vores lille stjerne Montana og man kan da kun være en meget glad og stolt opdrætter. Alle Montana's søskenden er nogle små super stjerner selvom de ikke deltager på udstillinger. Det er virkelige et fantastisk kuld og de ser hammer godt ud alle samme. Vi er så stolte.

Staffgold Firefighter Adventurist aka Monty fik også fin kritk fra dommerne.

Monty blev stillt i Åbenklasse begge dage. Om lørdagen skulle Monty op imod 11 andre hanner i klassen og han fik excellent og en super flot 3. plads med CK samt en fin kritk fra dommen Tina Krusic fra Slovenien:


4 year old male, good size and type corr, head and bite. a Little Loose lip, good neck, well bend in to shoulders, enough chest, very good topline, well angulated, in movement a Little narrow in front


Om søndagen skulle Monty op imod 12 andre hanner i hans klasse her fik han igen excellent og en flot 3. plads med CK og en fin kritik fra dommen Hans Van Berg fra Holland:


Ex. in type, good size, broad scull good earset and stop, muzzle could be stronger, good front, short back, l good tailset, good hindquarters, ex. coat, moves good front, rear culd be better,


Vi kan kun være stolte og glade af vores staffbørn. Det var en super hyggelig weekende med masser af mennesker og Staffordshire Bull Terrier i udstillingsringen. Vi glæder os til næste gang vi skal på udstilling igen.

ENDELIG KOM VORES B-KULD TIL VERDEN DEN 14. MAJ

Endnu engang er vi så stolte og glade her i Kennel Vikingstaff's over at kunne præsentere vores B-kuld som vores tæve DKCH Purestaff's Baby Dark Monique fødte den 14. maj 2015 og den stolte far til kuldet er vores egen smukke staffdreng Staffgold Firefighter Adventurist.


Monique fødte tidligt torsdag morgen på Kr. himmelfartsdag den 14. maj 2015 - Hun startede onsdag aften ved 22.00 med at brække sig og tømme ud, da klokken blev 00.03 begyndte hun at halse også vidste vi godt at der ikke ville være lange tid før fødselen vil gå igang.


Monique fødte 4 smukke, dejlige og vidunderlige hvalpe 3 tæver og 1 dreng.


Da vi her i Kennel Vikingstaff's navngiver vores kuld kommer vores B-kuld til at hedde: "BRAVEHEART WARRIORS"


Hvad de små skal døbes har vi ikke helt plads endnu, så det må I vente lidt med at få at vide.

SÅ ER VORES SMUKKE B-KULD BLEVET DØBTVores B-kuld "BRAVEHEART WARRIORS"


Alle de små staffbørn er nu blevet registreret i Dansk Kennel Klub (DKK) og har fået deres smukke stamtavlenavn. Udover det har vi igen været

så heldige at finde nogle fantastiske hvalpekøber til vores smukke staffbørn, vi kunne ikke være mere tilfredse og vi er stolte af hver og én af jer.


Pigerne blev døbt:

Vikingstaff's Baby Dark Deluxe

Vikingstaff's Black Angel Heart

Vikingstaff's Blaze Of Glory


Drengen blev døbt:

Vikingstaff's Bulletproof Warrior 

HELE JUNI MÅNED GIK MED AT PASSE DE SMÅ STAFFBØRN


Vores B-kuld "BRAVEHEART WARRIORS"


Der har været gang i den fra tidlig morgen til sene aften. Alt vores tid er blevet brugt på at være sammen med de små staffbørn og heldigvis har

vi da haft godt vejr, så de fleste dage har vi været udenfor og de små elsker det.Stafførnene har leget, spist og hygget sig i haven og det har været så fantasitsk at se de små vokse og udvikle sig. De har også haft stor glæde af vores Vikingstaff's A Little Warrior aka Montana, hun har virkelig nydt at være sammen med de små staffbørn og de her nydt at have hende at lege med. De har hygget sig sammen i mange timer.

De små staffbørn har fået lov til at bide i hende og hoppe rundt ovenpå hende og hun har bare hygget sig. Montana har virkelig været helt fantastisk overfor de små staffbørn.


Monique har virkelig passet hendes små staffbørn og har nydt at være mor igen. Hun er en super god mor og hun giver de små staffbørn mælk

lige til den dag de skal flytte hjemmfra. Det bliver selvfølgelig mindre og mindre jo ældre de bliver, at de får lov til at patte, men en morgentur i mælkebaren og en aftentur i mælkebare fik de da lov til lige til det sidste.


Monty har også nydt at være sammen med hans små staffbørn. Han har leget og sovet sammen med dem og det har været så fantastisk en oplevelse. Det er Monty's første kuld hvalpe og man må jo sige at det har han jo gjort godt. Vi er i hvert fald mega stolte over de små staffbørn

SÅ KOM TIDEN HVOR VI SKULLE SIGE FARVEL TIL DE SMÅ STAFFBØRNVores B-kuld "BRAVEHEART WARRIORS"


Det er aldrig sjovt når tiden nærmere sig og de små staffbørn er ved at være 8 uger gammel og skal til at flytte hjemmefra. Heldigvis har vi igen været så heldige at finde nogle fantastiske hvalpekøber til vores smukke staffbørn, vi kunne ikke være mere tilfredse og vi er stolte af hver og én af jer.


Den 11. juli flyttede alle staffpigerne hjemmefra og den 12. juli flyttede den lille staffdreng hjemmefra. Det var rigtig hårdt at sige farvel, men vi ved at alle vores staffbørn har fået nogle fantastiske nye familie som vil elske dem over alt på jorden. Vi kommer helt sikkert til at savne dem alle, men kommer jo til at se dem igen og det glæder vi os rigtig meget til.


Vi ønsker alle vores nye hvalpekøber tillykke med jeres dejlige og smukke staffbørn fra Kennel Vikingstaff's.


Vikingstaff's Baby Dark Deluxe aka COCO

Vikingstaff's Black Angel Heart aka MOLLY

Vikingstaff's Blaze Of Glory aka MOLLY

Vikingstaff's Bulletproof Warrior aka CHARLIE

TIDEN ER KOMMET TIL AT VI KAN TESTE A-KULDET FOR HD/AD OG PATELLA

Den 26. august 2015 fik vi foretaget undersøgelse af Montana's hofter (HD) albuer (AD) samt PATELLA (knæskaller). Vi var godt nok spændte på resultatet især når det er ens første kuld som man skal have testet. Vi ventede omkring en lille uges tid før svaret kom på mail samt på hundeweb.dk og da vi så resultatet kunne vi ikke få vores arme ned igen.


Vores keeper Vikingstaff's A Little Warrior aka Montana fik nemlig A hofter (HD) og 0 på albuerne (AD) samt 0 på PATELLA.


Som opdrætter er vi simpenlthen så stolte over at have avlet denne smukke og sunde staffpige samt hendes søskenden fra A-kuldet.

Vi kunne ikke være mere stolte over at være opdrætter af racen Staffordshire Bull Terrier.

MONTANA VÆRET PÅ UDSTILLING I BILLUND

Lørdag den 21. november deltog vi på årets sidste udstilling med vores keeper Vikingstaff's A Little Warrior aka Montana


Montana skulle stilles i Mellemklasse som går fra 15-24 måneder. Montana fik excellent med CK og en 1.plads med en super fin kritik fra dommer Magdalena Kozlowska fra Polen:


Strong bitch but still feminine, with excellent temperament and expression, deep and short head, excellent eyes and ears, compact body with correct body lines, deep and broad chest, strong hind quarters, very good muscles, free moment.


Vi er så stolte af vores lille stjerne Montana og man kan da kun være en meget glad og stolt opdrætter.

SÅ HAR VI VÆRET PÅ NATIONAL DOBBELTUDSTILLING I HÅRLEV

VORES "KEEPER" VIKINGSTAFF'S A LITTLE WARRIOR AKA MONTANA BLEV VIST FREM FOR TREJDE GANG PÅ EN UDSTILLING.

Lørdag den 10. og søndag den 11. oktober deltog vi på udstillling i Hårlev med vores hunde Staffgold Firefighter Adventurist aka Monty og vores keeper Vikingstaff's A Little Warrior aka Montana.


Dette var trejde gang Montana skulle i udstillingsringen og hun klarede det igen super fint. Hun er nu blevet lidt over 18 mdr. gammel, så denne gang skulle hun stilles i Mellemklasse som går fra 15-24 måneder. Om lørdagen fik Montana excellent og en 3. plads med en udmærket kritik fra dommer Bärbel Von Kralik fra Tyskland:


18 month old bitch, good head, Little eyes, correctly mouth, Little rose ears, very good bones, good angulation, good ribs, strong backend, very good in the moving, but for 18 month she have a Little wheezing breathing, very good temperament and good handling.


Om søndagen fik Montana igen excellent, en super flot 1. plads og denne gang med CK, samt hun blev 2. bedste tæve og fik hendes første CERT. Hun fik en fantastisk fin kritik fra dommer Mette Sørum fra Danmark:


18 mdr. veludfyldt hoved, stræk næseparti, kraftfuldt mund store tænder, velplac. ører og øjne, god halelængde, stærk lige front, veludfyldt krop, velvinklede knæ, muskuløs, flot pels, dejligt temperment, bevæger sig kraftfuldt med god skridtlængde med masser energi.


Vi er så stolte af vores lille stjerne Montana og man kan da kun være en meget glad og stolt opdrætter.

MONTY HAR VÆRET PÅ UDSTILLING I BILLUND

Lørdag den 21. november deltog vi på årets sidste udstilling med vores dreng

Staffgold Firefighter Adventurist akaMonty blev stillt i Åbenklasse lørdag den 21. november han fik ecellent med CK og en flot 3.plads samt en rigtig flot kritk fra dommer Magdalena Kozlowska fra Polen:


Excellent type, head short and deep through with excellent stop and very god ears, good reach of neck, compact well balanced

body excellent tail carriage, strong hind quarters, stifles could be angulated better, movement is free and powerful.


Vi er så stolte af vores Monty dreng og han er en rigtig smuk og skøn staffdreng.

MONIQUE HAR VÆRET PÅ UDSTILLING I BILLUND

Lørdag den 21. november deltog vi på årtes sidste udstilling med vores champ

DKCH Purestaff's Baby Dark Monique aka Monique


Det var første gange i udstillingsringen efter hun har haft hvalpe og et år siden sidste at hun har været i ringen. Monique elsker at være i udstillingsringen og hun klarede det super fint. Monique blev stillt lørdag den 21. november i Championklasse. Hun fik excellent med CK og en 4.plads. Vi havde ikke lige fået taget et billede af hende i ringen. Hun fik en super flot kritk fra dommer Magdalena Kozlowska fra Polen:


Strong female with excellent expression, very good head, compact body with correct body lines, moves very well, but could be a better show condition


Vi er så stolte af vores smukke Monique pige og mega stolte af vores tre smukke staffbørn som vi elsker over alt på jorden.

I DECEMBER TRAVLT VI HAR ALT TIL JULEN SKA´VÆRE KLAR


Her i julen hygger vi os og derfor vil vi sende jer alle en julehilsen her fra Kennel Vikingstaff's

som ønsker alle vores hvalpekøber, venner, samarbejdspartner og familie en rigtig glædelig jul...


Vi takker for glæder i året som gik, for hilsen og alle besøg som vi fik

Nu ønsker vi jer en jul fuld af glæde med varme og lys, og alle til stede.


Vi ønsker alt godt for det ubrugte år som kommer nu snart, og raser afsted…

Brug dagene godt, nyd hvert sekund det ønsker vi jer i denne stund.