2016

NEWS 2016


LIDT NYHEDER FRA OS OM HVAD DER ER SKET I LØBET AF ÅRET

ET NYT ÅR BEGYNDER- VELKOMMEN TIL 2016 SOM BLIVER ET FANTASTISK ÅR


Et nyt år - En ny begyndelse og vi er klar

Vi siger tak for et fantastisk 2015 og ønsker alle det bedste i det nye år. Januar måned forsvandt ligeså hurtig som den kom, men derfor skal I da ikke snydes for lidt news. Vi kan fortælle at der kommer til at ske masser af spændende ting hos os i løbet af året - husk derfor at følg godt med.

I kan altid følge med her på siden, men I kan også følge os på facebook hvor alle de nyeste nyheder vil blive slået op først. I kan finde os her ved at trykke på linket FACEBOOK og huske nu når I er inde på vores facbook side, så giv os da lige et like hvis I kan li hvad I ser, så bliver vi så glade.


Lidt om hvordan nytåret gik hos os

Vi havde en stille og rolig nytårsaften, da sygdommen havde ramt os! Ikke særlig fedt, men vi fik da lidt mad og fik også skålet det nye år ind. Staffbørnene nyd at vi i år bare skulle hygge på sofaen under dynen.


Nytårsaften er som regel fyldt med bulder, høje brag, lange hyl og skrape lysglimt og ikke noget som vores kære kæledyr er så glade for.

Her hos hos lufter/motioner vi altid vores hunde om formiddagen og sidst på eftermiddagen, så de er godt trætte om aftenen. Vi sætter altid dæmpet musik på i hele huset, så det slører lyden af fyrværkeriet og vi trækker persiennerne for så de ikke kan se ud.


Vores hunde er ikke rigtig bange for nytåret, men alligevel gør vi altid de samme ting for at mindske at de skal blive bange. Vi håber at alle vores hvalpekøber, venner, samarbejdspartner og familie kom rigtig godt ind i det nye år.

VORES A-KULDET

FYLDER ÅR

HIP HIP HURRA

Så blev det den 30.03.2016 og vores fantastiske A-kuld "AMAZING WARRIORS" fylder 2 år, hold nu op hvor er tiden dog blevet af. I den anledning vil vi gerne ønske alle de små staffbørn ET KÆMPE TILLYKKE MED FØDSELSDAGEN.


De små guldklumper er virkelig nogle smukke skønne racetypiske staffbørn som vi er utrolig stolte af som opdrætter.


Tillykke til MAGGIE, HONEY, NOAH, KLAVS & MONTANA - WE LOVE YOU


Det er så fedt at man som opdrætter kan følge sit opdræt og se de små vokse sig til smukke racetypiske Staffordshire bull terrier. Vi er sgu så stolte af de 5 vidunderlige staffbørn og deres familie gamle som nye. Tak fordi jeres veje krydset vores.


Her er et lille billede af de små guldklumper da de var omkring 1 mdr. gammle

VIKINGSTAFF'S A LITTLE WARRIOR VAR PÅ UDSTILLING I HÅRLEV

Lørdag den 12. marts deltog vi på udstillling i Hårlev med vores keeper Vikingstaff's A Little Warrior aka Montana


Dette var trejde gang Montana skulle stilles i melleklassen og hun klarede det fint. Hun fik excellent og en 2. plads med kritik fra dommer Win Wellens fra Tyskland:


Almost 2 years. typical bitch compact strong body, broad front, nice temp.

rising topline und the move. and too much tension on the loinVi er så stolte af vores lille prinsesse

ENDNU EN MÅNED AF DET NYE ÅR ER OMME - OG EN NY VENTER LIGE OM HJØRNET

Feburar måned forsvandt også ligeså hurtig som den kom. Vi har ikke rigtig haft så meget nyt at fortælle, men vi har tilgengæld haft rigtig travlt. Vores skønne Monique pige har været en tur hos dyrlægen til det årlig sundhedstjek og vaccine - alt var super fin og hun var i tip top form, så det var dejligt.


Vi har haft rigtig mange hvalpe henvendelser fra personer som ønsker sig et nyt familiemedlem eller blot har et ønske om at møde racen, derfor har vi været fuldt booket op af besøg og afholdt møder, fordi vi kan jo godt løfte sløret for at vi har planlagt et kuld hvalpe her til sommer.


Feburar måned er også den måned hvor udstillingsåret begynder. Første udstilling er en DKK udstiling som bliver afholdt i Fredericia den 14. feburar. Vi kunne desværre ikke deltage denne gang, men sådan er det jo engang imellem. Der er også vigtigere ting i livet end udstilling, men det er skide sjovt at være afsted og vi nyder altid det hyggelige samvær som vi har i vores racegruppe.


FORÅRET ER SÅ SMÅT BEGYNDT OG DET KAN MÆRKES PÅ STAFFBØRNENESå blev det marts måned, forår og solskin det kan vi rigtig godt li. Vi alle går og venter med længsel på forår og sommer. Efter alt for lang tid med mørke og kulde venter lune og lyse dage forude. Alt omkring os blomstrer og lysner op når vi endelig når marts måned på kalender. 1. marts er lig med forår og det har man især kunne mærke på staffbørnene, de vil være ude hele tiden, de er livet mere op - total happy face, der er kommet fart på dem og der skal leges hele tiden, men vi skal jo ikke glemme at der også skal være tid til at ligge på terrassen og slikke sol. Vi har været på lange gåture i skoven hvor man også kan se alt titter frem fra skovbunden, staffbørnene nyder at de dejlige dufte og de elsker at være i skoven igen, det er så dejligt at se.


Nogen gange tager ens liv en drejning som man ikke havde regnet med......


Som opdrætter har vi altid i vores DKK-købsaftaler krydset af i rubrikken forkøbsret, alene af den grund hvis man af en eller anden årsage ikke kan have sin hund mere skal den tilbage til os. Vi har en forkøbsret som vi kan benytte hvis vi ønsker det og det gør vi naturligvis, da vi gerne vil vide hvor vores smukke staffbørn er henne i verden. Dette skete så her i marts måned, at vi måtte have vores dreng Vikingstaff's A Dark Warrior fra A-kuldet hjem. Vi var selvfølgelig ked af det på tidligere ejers vegne, men af personlige årsager kunne han ikke blive hos den tidligere ejer mere.

Vi tog ham selvfølgelig hjem og gik straks i gang med at finde et nyt og blivende hjem til den smukke og lækker dreng og det gik hurtigt.


Vikingstaff's A Dark Warrior har fundet sig en utrolig god og kærlig hundemor som har haft kendskab og erfaring med racen i 15 år. Sidste år mistede hun sin dejlige staffpige og det var først nu at hun var klar til at blive hundemor igen og det er vi jo rigtig glade for. Den lille dreng flyttet ind til hans nye hundemor og med det samme tabte hun sit hjerte til den lille dreng. Når man overtager en hund på næsten 2 år er det jo ikke altid at man synes om det kaldenavn hunden havde og i dette tilfælde har han også fået sig et nyt kaldenavn, så nu hedder den lille smuksak KLAVS

Det er jo en nybegyndelse for både hund og den nye ejer, så man kan jo godt forstå at hans hundemor gerne ville viske tavlen ren og starte på en ny. Vi er 100% sikker på at den smukke dreng nok skal få sig et rigtig kongeliv sammen med hans nye hundemor.

Han vil blive forkælet i tonsvis og badet i ægte kærlighed hos Lotte.


Vi byder vores nye hvalpekøber velkommen i familien og ønsker hende alt held og lykke med hende nye dreng KLAVS i fremtiden.

Må I to få et langt og lykkeligt liv sammen. Tak fordi din vej krydset vores Lotte

SÅ HAR VI VÆRET PÅ INTERNATIONAL DOBBELUDSTILLING I ROSKILDE


VORES "KEEPER" VIKINGSTAFF'S A LITTLE WARRIOR AKA MONTANA SKULLE STILLES I ÅBENKLASSE FOR FØRSTE GANG.

Lørdag den 30. april og søndag den 1. maj deltog vi på udstillling i Roskilde. Vejret var heldigvis rigtig godt begge dage.


Vikingstaff's A Little Waarior aka Montana er jo blevet 2 år og derfor skal hun nu stille i åbenklasse og det klarede hun også super fint. Om lørdagen skulle Montana op imod 3 andre tæver i klassen. Hun var den eneste i klassen som fik excellent med CK og blev derfor placeret på en super flot 1. plads samt blev 4. bedste tæve i et stærkt felt med kun champinos tæver. Hendes kritik var super fin fra dommen Tom Johnston fra England:


Nicely balanced feminine head, good muzzle shape, good eye colour, good cheek muscles, well placed ears, short neck, good forechest, adequate bone, moderate ribbing, short loin, good tail shape, good coat condition, good over all movement keeping a nice topline


Om søndagen skulle Montana op imod 6 andre tæver i klassen og hun fik igen excellent og en flot 4. plads kritik fra dommen Bill Leslie fra Irland:


Heavy bulltype bitch strong head, good bone, lots of spring of rib, very strong backend, moved well both ways, I would prefer more hight.


Vi er så stolte af vores lille stjerne Montana og man kan da kun være en meget glad og stolt opdrætter. Alle Montana's søskenden er nogle små super stjerner selvom de ikke deltager på udstillinger. Det er virkelige et fantastisk kuld og de ser hammer godt ud alle samme. Vi er så stolte.

SÅ KOM VI I VORES TERRIER NYT

Vi valgte at skrive en artikel om mentalbeskrivelsen til vores Terrier nyt blad, så må da sige at vi ikke kunne være mere stolte over at læse vores artikel om mentaltesten som foregik lørdag den 8. oktober. Det var et fantastisk arrangement som vi var rigtige stole over at deltage på.

Tusind tak til Sarah Ladefoged Sharpe for afholdelsen af mentaltesten. Dejligt at se billeder af vores skønne staffpige Vikingstaff's A little Warrior aka Montana i bladet. Vi synes at det er utrolig vigtigt, at når der har været arrangeret en mentaltest for vores race, at vi så også får budskabet ud og viser vores fantastiske race frem i Terrier Nyt.


Igen tusind tak for alle som deltog på dagen. Vi havde en fantastisk dag sammen med højt humør ingen tvivl om det. Håber på at vi i fremtiden kan få arrangeret nogle flere mentaltests for vores race.


LÆSE ARTIKLEN VED AT KLIKKE PÅ DEN SÅ POPPER DEN OP I STOR FORMAT


RIGTIG GOD FORNØJELSE

VI TOG EN TEST FOR AT VÆRE 100% SIKKER

Efter noget snak frem og tilbage her i huset blev vi enige om at få foretaget en (stikprøvekontrol) på Vikingstaff's A Little Warrior aka Montana for L2-HGA og HC.


Montana er CLEAR BY PARENTS, men efter at der har været noget snak om at man ikke helt kunne stole på det, valgte vi at få testet hende for at være 100% sikker


AND GUESS WHAT, IT WAS TRUE!!!

SHE IS CLEAR BY PARENTS AND NOW SHE ALSO IS TESTED CLEAR ON PAPER!!!


WE ARE SO HAPPY....


DOKUMENTERNE KAN SES VED AT KLIKKE PÅ DEM SÅ POPPER DE OP I STOR FORMAT

DEN BEDSTE JULEGAVE SOM VI KUNNE DRØMME OM AT FÅ

Lørdag den 21. november deltog vi på årtes sidste udstilling med vores champ

DKCH Purestaff's Baby Dark Monique aka Monique


Det var første gange i udstillingsringen efter hun har haft hvalpe og et år siden sidste at hun har været i ringen. Monique elsker at være i udstillingsringen og hun klarede det super fint. Monique blev stillt lørdag den 21. november i Championklasse. Hun fik excellent med CK og en 4.plads. Vi havde ikke lige fået taget et billede af hende i ringen. Hun fik en super flot kritk fra dommer Magdalena Kozlowska fra Polen:


Strong female with excellent expression, very good head, compact body with correct body lines, moves very well, but could be a better show condition


Vi er så stolte af vores smukke Monique pige og mega stolte af vores tre smukke staffbørn som vi elsker over alt på jorden.