2017

NEWS 2017


LIDT NYHEDER FRA OS OM HVAD DER ER SKET I LØBET AF ÅRET

 

C-KULDET KOM TIL VERDEN DEN 11. JANUAR 2017


Starten af året gik med at Montana fødte sine 7 smukke hvalpe den 11. januar"BIG SURPRICE FOR US" Det var en helt fantastisk fødsel som

hun klarede på 3 timer og 46 minutter. Hun klarede sin ny rolle som mor så flot og vi kunne ikke andet end være så stolte af hende og de små staffbørn.


Det blev til 5 piger og 2 drenge. Det er hårdt arbejde at være opdrætter, men vi elsker det og vi er der altid 112% for vores tæve og hvalpe i ALLE 8 uger, så vi havde hænderne fulde indtil marts måned hvor de små staffbørn var gamle nok til at rejse hjemmefra. Inden de små kunne rejse hjemmefra var de lige en tur forbi vores dyrlæge til et sundhedstjek - Alle var super sunde og raske, der var ingen fejl eller mangler på kuldet og staffbørnene var super seje, de tog det hele i stiv arm. Vi er virkelig så stolte af dette kuld.

Her er dyrlægens ord som vi fik med på vejen


"ET SUPER FLOT OG LÆKKERT KULD HVALPE SOM VI KUNNE VÆRE SÅ STOLTE AF"

SÅ KOM TIDEN HVOR VI SKULLE SIGE FARVEL TIL DE SMÅ STAFFBØRN

PUHA DET VAR HÅRDT


Vores C-kuld blev døbt "CLASSIC WARRIORS"


Når de små er 8 uger må de rejse hjemmefra og det er aldrig sjovt når den tid nærmere sig. Heldigvis har vi igen været så heldige at finde nogle fantastiske hvalpekøbere til vores smukke staffbørn, vi kunne ikke være mere tilfredse og vi er stolte af hver og én af jer.


Staffbørnene flyttede hjemmefra fredag den 10+11+12. marts 2017. Det var rigtig hårdt at sige farvel og tårene trille ned af kinderne hver eneste gang én af dem skulle ud af døren, men vi ved at alle vores staffbørn har fået nogle fantastiske nye familie som vil elske dem over alt på jorden, som vi gør. Vi kommer helt sikkert til at savne dem alle, men vi kommer jo til at se dem igen og det glæder vi os altid rigtig meget til.


Vi ønsker alle vores nye hvalpekøbere tillykke med jeres dejlige og smukke staffbørn fra Kennel Vikingstaff's.


De 7 fantastisk små staffbørn blev døbt og alle registreret i Dansk Kennel Klub (DKK) også har de fået deres smukke stamtavlenavn:


Vikingstaff's Charming Angel aka AGNES

Vikingstaff's Chief One aka BUMLE

Vikingstaff's C'mon Ligt My Fire aka LILO

Vikingstaff's Cuteness Overload aka ELLA

Vikingstaff's Chillout Rock N Roll aka MALOU

Vikingstaff's Call My Champ aka HARLIE

Vikingstaff's Cross My Heart aka CAYA


VI ER PAVE STOLTE AF VORES C-KULD

7 HELT IGENNEM FANTASTISKE SMÅ

STAFFORDSHIRE BULL TERRIER


WE LOVE YOU ALL BIG TIME

VI HAR IKKE FÅET OPDATERET SÅ MEGET I ÅR - DET BEKLAGER VI

Vi er kommet lidt bagud med fortællinger og news og vi har hellere ikke fået besvaret alle de mange mails og beskeder vi har modtaget hen over sommeren, det beklager vi selvfølgelig rigtig meget. Jeg blev ramt af sygdom og mit sygdomsforløb har fyldt rigtig meget, der har ikke været energi til så meget andet end manden min og vores staffbørn.


Som sagt modtager vi mange mails fra alle jer der ønsker en Staffordshire Bull Terrier og vi ved hvor meget det betyder at finde det helt rette sted og sit nye familiemedlem, derfor er I også hjertelig velkommen til at komme på besøg hos os efter aftale, da vi gerne åbner vores hjem op og byder jer velkommen.


Vi ville ønske at der var nogle flere timer i døgnet, da vores liv og alle vores andre opgaver herhjemme også kræver vores tid. Dette er selvfølgelig ingen undskylding blot et lille potedask om at vi gerne ville undskylde hvis I har skrevet til os forgæves.


Vi tager jeres henvendelser 100% seriøs og de mails vi har liggende i indbakken vil blive besvaret.


Mange hilsner Kennel Vikingstaff's

HUSK AT I KAN FØLGE OS PÅ FACEBOOK - DER KOMMER NYHEDERNE FØRST....


Du finder os på ved at søge på; Kennel Vikingstaff's.


Vores FB side bliver altid opdateret først med de seneste fortællinger, nyheder og billeder af vores smukke hunde.


VI SES PÅ FACEBOOK!


HUSK AT LIKE VORES SIDE SÅ FÅR DU VORES NYHEDER FØRST

DECEMBER MÅNED ER KOMMET OG ÅRET ER SNART OMME FOR DENNE GANG

Kennel Vikingstaff's ønsker alle en rigtig glæde jul samt et lykkebringende nytår.VI SES I DET NYE ÅR HVOR VI IGEN HAR EN MASSE NYT AT FORTÆLLE...


PÅ GENSYN SÅ LÆNGE